Produkty pro klasický nůž na steak (16)

Jehněčí steak rare

Jehněčí steak rare

Naše vzácné jehněčí steak je pečlivě zpracován, aby poskytoval vynikající chuť a kvalitu. Každý kus je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek. Ať už připravujete klasické jehněčí jídlo nebo objevujete nové recepty, naše jehněčí poskytuje dokonalý základ pro řadu kulinářských kreací. S důrazem na kvalitu a chuť vám přinášíme jehněčí, které vyniká svou nadstandardní texturou a bohatou chutí. Naše nabídka jehněčího masa je navržena tak, aby poskytovala výjimečnou chuť a kvalitu.
Kousek Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Kousky

Kousek Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Kousky

Kus Roastbeefu - Zadní - Připraveno k Řezání - Explodovalo
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberský vepřový plášťový lagarto

Iberské prase starší než 10 měsíců. Kousek masa z oblasti boku prasete, mezi Panceta a Barriguera, a krájený na proužky. Lagarto de Manto z iberského prasete je vynikající řez získaný z iberských prasat starších než 10 měsíců, známých svou neporovnatelnou chutí a kvalitou. Tento libový kousek se nachází v oblasti boku, mezi pancetou a barriguera, a je prezentován v tenkých proužcích, které nabízejí jemnou a šťavnatou texturu, ideální pro přípravu na grilu nebo na pánvi. Jeho krájení na proužky z něj činí všestrannou volbu pro různé gurmánské pokrmy, přičemž si zachovává autentickou a hlubokou chuť iberského prasete. Perfektní pro ty, kteří si cení kvalitního masa s gurmánským nádechem.
Koření na churrasco

Koření na churrasco

Koření na churrasco je dochucovadlo inspirované bohatými, kouřovými chutěmi brazilského grilování. Ideální pro maso, grilované pokrmy a marinády. Toto gurmánské koření má typické tóny grilů populárních v Brazílii, stejně jako bohaté náznaky. S omato a grilovanou paprikovou základnou, jemný citronový nádech osvěžuje tento recept. Koření na churrasco dodává chuť všem druhům masa!
Mísa na salát s víkem

Mísa na salát s víkem

Mísa na salát s víkem
Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

Grilované masové kuličky - Zpracovaný produkt

20 GR-30 GR-40 GR-50 GR-60 GR
Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberský hřbet - Iberské vepřové

Iberská vepřová panenka. Podáváme ji čerstvou nebo zmraženou. Vakuově baleno ve formátech 0,5 nebo 1 kg nebo na váhu. Certifikované iberské vepřové maso podle standardu kvality iberského.
Vepřová plec bez kosti „Piknikový pečeně“

Vepřová plec bez kosti „Piknikový pečeně“

Vepřová plec bez kosti „Piknikový pečeně“
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Koření 'Na steak a barbecue' - Balení

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření na grilování zahrnuje pouze přírodní ingredience, které dodají jedinečnou pikantní chuť a aroma grilovanému masu. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Ingredience Mořská sůl, koriandr, zira, mletá červená paprika, hořčice (semínka), černý pepř, sušený česnek, sušená rajčata, červená chilli paprika. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, na maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 34,0 Tuky (g / 100g)… 5,9 Sacharidy (g / 100g)… 10,6 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 232
HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa. Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Filet se získává zpracováním vepřové panenky. Maso se důkladně osolí a ručně masíruje, poté se naplní do přírodní střívka a nechá se zrát více než 70 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252
Olej s kořením z rajčat se solí z moře. Grilovací speciality a barbecue.

Olej s kořením z rajčat se solí z moře. Grilovací speciality a barbecue.

Ovocné rajčatové ochucené oleje, perfektní pro středomořský nádech při grilování! - Ochucený olej Rajče s mořskou solí Oživte své grilované speciality jedinečným, středomořským nádechem! Přidejte nejen svému masu, rybám a mořským plodům, ale také např. lilkům a cuketám nebo čerstvému bagetu zcela výjimečnou chuť s jemně ovocnou chutí sluncem zralých rajčat. Také vhodné pro pekárenské výrobky. Bez přidaných alergenů* Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a food service, jak pro řemeslo, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes se náš tým skládá z více než 600 angažovaných a kvalifikovaných kolegů z nejrůznějších oblastí. S 10 pobočkami po celém světě zásobujeme více než 30 000 spokojených zákazníků ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme také produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu *podle nařízení EU 1169/2011
Hovězí prémiová grilovaná klobása

Hovězí prémiová grilovaná klobása

Naše prémiová grilovaná klobása je pečlivě zpracována, aby poskytovala vynikající chuť a kvalitu. Každý kousek je jemný a chutný, což zajišťuje příjemný kulinářský zážitek. Ať už připravujete klasické klobásové jídlo nebo objevujete nové recepty, naše klobása poskytuje dokonalý základ pro řadu kulinářských kreací. S důrazem na kvalitu a chuť vám přinášíme klobásu, která vyniká svou nadstandardní texturou a bohatou chutí. Naše nabídka klobás je navržena tak, aby poskytovala výjimečnou chuť a kvalitu.
Koření na steak a barbecue - HoReCa

Koření na steak a barbecue - HoReCa

Šašlik je považován za pokrm kavkazské kuchyně a jeho název pochází z turkického slova "šiş" - špíz. Takže "kebab" v doslovném smyslu je pokrm opékaný na špízu. Složení koření pro grilování "Královské koření" obsahuje pouze přírodní ingredience, které dodají grilovanému masu jedinečnou pikantní chuť a aroma. Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Chuť Dodává mírnou ostrost. Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, drcený koriandr, hořčičná semena, zira, černý drcený pepř, plátky červené chilli papričky, sušený česnek, sušená rajčata. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 9,0 Sacharidy (g / 100g)… 27 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 229